Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle. Pridáme všetky suroviny a dobre premiešame.
Môžeme pridať napr. hrozienka, kokos, orechy,... každý podľa vlastnej fantázie.
Cesto vylejeme na papier na pečenie do stredne veľkého plechu a pečieme na 200 stupňov asi 25 minút.
Vyškúšame či sa cesto nelepí na špáratko. Potrieme najlepšie domácim džemom a polejeme roztopenou čokoládou.
0 porcie
Aby sme mohli ďalej prevádzkovať túto stránku a pomáhať ľuďom s potravinovými alergiami, potrebujeme vašu podporu. Prosíme vás o vypnutie adblockera – reklamy nám umožňujú udržiavať stránku v chode. Po vypnutí reklám, prosím použite tlačidlo znovu načítať. Ak preferujete prostredie bez reklám, môžete si zakúpiť našu Android aplikáciu, kde žiadne reklamy nie sú. Ďakujeme!