Všetku zeleninu si umyjeme a nakrájame na tenké rezance. Asi 4cm
V miske si zmiešame hladkú múku, soľ, kurkumu, prášok do pečiva a vodu. Všetko vymixujeme do hladkého cestíčka. Necháme chvíľku postáť.
Do cestíčka pridáme všetku nakrájanú zeleninu a dobre premiešame.
Na panvici si rozohrejeme trošku oleja a pridáme toľko cesta, aby nám vznikla placka na celej panvici s hrúbkou asi 0.5cm.
Opekáme z oboch strán do zlatista. Pri prevracaní placky dávame pozor, aby sa nám nerozpadla.
Výbornú kòrejskú placku môžeme dochutiť dresingom.
Dobrú chuť!
0 porcie
Aby sme mohli ďalej prevádzkovať túto stránku a pomáhať ľuďom s potravinovými alergiami, potrebujeme vašu podporu. Prosíme vás o vypnutie adblockera – reklamy nám umožňujú udržiavať stránku v chode. Po vypnutí reklám, prosím použite tlačidlo znovu načítať. Ak preferujete prostredie bez reklám, môžete si zakúpiť našu Android aplikáciu, kde žiadne reklamy nie sú. Ďakujeme!