Kokosové mlieko a cukor zmiešame a varíme na miernom ohni, aby sa hmota nepripálila.
40 min varíme za občasného miešania
25 min za stáleho miešania. Salko necháme vychladnúť.
Kokosové mlieko si vložíme deň vopred do chladničky. Vyberieme do hrnčeka tuhú časť a prisypeme cukor.
Varíme, kým sa hmota nelepí ako klasické salko.
Zvyšnú (zliatu) kokosovú šťavu použijeme do smoothie, alebo do ovsenej kaše.
0 porcie
Aby sme mohli ďalej prevádzkovať túto stránku a pomáhať ľuďom s potravinovými alergiami, potrebujeme vašu podporu. Prosíme vás o vypnutie adblockera – reklamy nám umožňujú udržiavať stránku v chode. Po vypnutí reklám, prosím použite tlačidlo znovu načítať. Ak preferujete prostredie bez reklám, môžete si zakúpiť našu Android aplikáciu, kde žiadne reklamy nie sú. Ďakujeme!