VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY sú nepečené, bez mlieka a lepku.
Kokosové mlieko zohrejeme nad vodným kúpeľom. V horúcom mlieku rozpustíme čokoládu.
Rozdelíme na 2 časti
Do prvej časti zamiešame kokosovú a mandľovú múku
Do druhej časti zamiešame rozmixované lyofilizované ovocie
Obidve hmoty necháme vychladnúť v chladničke
Z malinovej hmoty vytvarujeme malú guličku, do ktorej zabalíme celú lyofilizovanú višňu
Guličku následne zabalíme do druhej čokoládovo-kokosovej hmoty.
Obalíme v strúhanom kokose
Necháme stuhnúť v mrazničke
Následne máčame v rozpustenej čokoláde a obalíme vo višňovom prachu z pomletých lyofilizovaných višní.
0 porcie
Aby sme mohli ďalej prevádzkovať túto stránku a pomáhať ľuďom s potravinovými alergiami, potrebujeme vašu podporu. Prosíme vás o vypnutie adblockera – reklamy nám umožňujú udržiavať stránku v chode. Po vypnutí reklám, prosím použite tlačidlo znovu načítať. Ak preferujete prostredie bez reklám, môžete si zakúpiť našu Android aplikáciu, kde žiadne reklamy nie sú. Ďakujeme!