Možnosti tlače:

VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY

Počet porcií1 porciaČas prípravy1 hod.Čas varenia5 min.Celkový čas1 hod. 5 min.

VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY sú nepečené, bez mlieka a lepku.

 300 g 300 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R
 200 ml kokosového mlieka
 70 g kokosovej múky
 30 g mandlovej múky
 50 g lyofilizované višňe (ale môže to byť aj iné drobné ovocie napríklad maliny )
 30 pinta celé lyofilizované višňe
 Na obalenie guličiek:
 50 g Strúhaný kokos
 50 g Lyofilizované ovocie – rozmixovať na prach
 150 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R
1

Kokosové mlieko zohrejeme nad vodným kúpeľom. V horúcom mlieku rozpustíme čokoládu.
Rozdelíme na 2 časti
Do prvej časti zamiešame kokosovú a mandľovú múku
Do druhej časti zamiešame rozmixované lyofilizované ovocie
Obidve hmoty necháme vychladnúť v chladničke
Z malinovej hmoty vytvarujeme malú guličku, do ktorej zabalíme celú lyofilizovanú višňu
Guličku následne zabalíme do druhej čokoládovo-kokosovej hmoty.
Obalíme v strúhanom kokose
Necháme stuhnúť v mrazničke
Následne máčame v rozpustenej čokoláde a obalíme vo višňovom prachu z pomletých lyofilizovaných višní.

Výživové údaje

0 porcie

Veľkosť porcie

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Blokovanie reklám sa nám bráni rozvíjať

Aby sme mohli ďalej prevádzkovať túto stránku a pomáhať ľuďom s potravinovými alergiami, potrebujeme vašu podporu. Prosíme vás o vypnutie adblockera – reklamy nám umožňujú udržiavať stránku v chode. Po vypnutí reklám, prosím použite tlačidlo znovu načítať. Ak preferujete prostredie bez reklám, môžete si zakúpiť našu Android aplikáciu, kde žiadne reklamy nie sú. Ďakujeme!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO