VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY

AutorMartina Igondová
HodnotenieNáročnosťZačiatočník

VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY sú nepečené, bez mlieka a lepku.

Počet porcií1 porcia
Čas prípravy1 hod.Čas varenia5 min.Celkový čas1 hod. 5 min.
 300 g 300 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R
 200 ml kokosového mlieka
 70 g kokosovej múky
 30 g mandlovej múky
 50 g lyofilizované višňe (ale môže to byť aj iné drobné ovocie napríklad maliny )
 30 pinta celé lyofilizované višňe
 Na obalenie guličiek:
 50 g Strúhaný kokos
 50 g Lyofilizované ovocie – rozmixovať na prach
 150 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R
1

Kokosové mlieko zohrejeme nad vodným kúpeľom. V horúcom mlieku rozpustíme čokoládu.
Rozdelíme na 2 časti
Do prvej časti zamiešame kokosovú a mandľovú múku
Do druhej časti zamiešame rozmixované lyofilizované ovocie
Obidve hmoty necháme vychladnúť v chladničke
Z malinovej hmoty vytvarujeme malú guličku, do ktorej zabalíme celú lyofilizovanú višňu
Guličku následne zabalíme do druhej čokoládovo-kokosovej hmoty.
Obalíme v strúhanom kokose
Necháme stuhnúť v mrazničke
Následne máčame v rozpustenej čokoláde a obalíme vo višňovom prachu z pomletých lyofilizovaných višní.

Ingrediencie

 300 g 300 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R
 200 ml kokosového mlieka
 70 g kokosovej múky
 30 g mandlovej múky
 50 g lyofilizované višňe (ale môže to byť aj iné drobné ovocie napríklad maliny )
 30 pinta celé lyofilizované višňe
 Na obalenie guličiek:
 50 g Strúhaný kokos
 50 g Lyofilizované ovocie – rozmixovať na prach
 150 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R

Pokyny

1

Kokosové mlieko zohrejeme nad vodným kúpeľom. V horúcom mlieku rozpustíme čokoládu.
Rozdelíme na 2 časti
Do prvej časti zamiešame kokosovú a mandľovú múku
Do druhej časti zamiešame rozmixované lyofilizované ovocie
Obidve hmoty necháme vychladnúť v chladničke
Z malinovej hmoty vytvarujeme malú guličku, do ktorej zabalíme celú lyofilizovanú višňu
Guličku následne zabalíme do druhej čokoládovo-kokosovej hmoty.
Obalíme v strúhanom kokose
Necháme stuhnúť v mrazničke
Následne máčame v rozpustenej čokoláde a obalíme vo višňovom prachu z pomletých lyofilizovaných višní.

Notes

VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Blokovanie reklám sa nám bráni rozvíjať

Aby sme mohli ďalej prevádzkovať túto stránku a pomáhať ľuďom s potravinovými alergiami, potrebujeme vašu podporu. Prosíme vás o vypnutie adblockera – reklamy nám umožňujú udržiavať stránku v chode. Po vypnutí reklám, prosím použite tlačidlo znovu načítať. Ak preferujete prostredie bez reklám, môžete si zakúpiť našu Android aplikáciu, kde žiadne reklamy nie sú. Ďakujeme!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock