
5 vajec som v miske zmiesala s 5 velkymi lyzicami praskoveho cukru, pridala 1 vanilkovy cukor a asi dve lyzice agave sirupu (moze byt aj med), vymiesala, pridala 1 lyzicu rastlinneho oleja, 2 lyzice madloveho mieka, 5 velkych lyzic polohrubej spaldovej muky s pol balikom bio prasku na pecenie (spolu to bolo mnozstvo taky mensi hrncek), miesala a miesala...
Formu na babovku som vymastila vegan maslom a vysypala mukou, naliala tak 2/3 cesta, ostatne som zmiesala s bio kakaovym napojom (nieco ako neskvik alebo granko), naliala k prvemu do formy.
Piekla som pri 170 stupnoch 20 minut, potom som stisila na 160 a piekla asi dalsich 20 a nechala este vo vypnutej rure tak 5 minut. Ono je vidno ze je hotovo, ked sa zacne oddelovat cesto od formy
Ingrediencie
Pokyny
5 vajec som v miske zmiesala s 5 velkymi lyzicami praskoveho cukru, pridala 1 vanilkovy cukor a asi dve lyzice agave sirupu (moze byt aj med), vymiesala, pridala 1 lyzicu rastlinneho oleja, 2 lyzice madloveho mieka, 5 velkych lyzic polohrubej spaldovej muky s pol balikom bio prasku na pecenie (spolu to bolo mnozstvo taky mensi hrncek), miesala a miesala...
Formu na babovku som vymastila vegan maslom a vysypala mukou, naliala tak 2/3 cesta, ostatne som zmiesala s bio kakaovym napojom (nieco ako neskvik alebo granko), naliala k prvemu do formy.
Piekla som pri 170 stupnoch 20 minut, potom som stisila na 160 a piekla asi dalsich 20 a nechala este vo vypnutej rure tak 5 minut. Ono je vidno ze je hotovo, ked sa zacne oddelovat cesto od formy