VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY

AutorMartina Igondová
HodnotenieNáročnosťZačiatočník

VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY sú nepečené, bez mlieka a lepku.

Počet porcií1 porcia
Čas prípravy1 hod.Čas varenia5 min.Celkový čas1 hod. 5 min.
 300 g 300 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R
 200 ml kokosového mlieka
 70 g kokosovej múky
 30 g mandlovej múky
 50 g lyofilizované višňe (ale môže to byť aj iné drobné ovocie napríklad maliny )
 30 pinta celé lyofilizované višňe
 Na obalenie guličiek:
 50 g Strúhaný kokos
 50 g Lyofilizované ovocie – rozmixovať na prach
 150 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R
1

Kokosové mlieko zohrejeme nad vodným kúpeľom. V horúcom mlieku rozpustíme čokoládu.
Rozdelíme na 2 časti
Do prvej časti zamiešame kokosovú a mandľovú múku
Do druhej časti zamiešame rozmixované lyofilizované ovocie
Obidve hmoty necháme vychladnúť v chladničke
Z malinovej hmoty vytvarujeme malú guličku, do ktorej zabalíme celú lyofilizovanú višňu
Guličku následne zabalíme do druhej čokoládovo-kokosovej hmoty.
Obalíme v strúhanom kokose
Necháme stuhnúť v mrazničke
Následne máčame v rozpustenej čokoláde a obalíme vo višňovom prachu z pomletých lyofilizovaných višní.

Ingrediencie

 300 g 300 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R
 200 ml kokosového mlieka
 70 g kokosovej múky
 30 g mandlovej múky
 50 g lyofilizované višňe (ale môže to byť aj iné drobné ovocie napríklad maliny )
 30 pinta celé lyofilizované višňe
 Na obalenie guličiek:
 50 g Strúhaný kokos
 50 g Lyofilizované ovocie – rozmixovať na prach
 150 g bielej čokolády na varenie Vegan BETT´R

Pokyny

1

Kokosové mlieko zohrejeme nad vodným kúpeľom. V horúcom mlieku rozpustíme čokoládu.
Rozdelíme na 2 časti
Do prvej časti zamiešame kokosovú a mandľovú múku
Do druhej časti zamiešame rozmixované lyofilizované ovocie
Obidve hmoty necháme vychladnúť v chladničke
Z malinovej hmoty vytvarujeme malú guličku, do ktorej zabalíme celú lyofilizovanú višňu
Guličku následne zabalíme do druhej čokoládovo-kokosovej hmoty.
Obalíme v strúhanom kokose
Necháme stuhnúť v mrazničke
Následne máčame v rozpustenej čokoláde a obalíme vo višňovom prachu z pomletých lyofilizovaných višní.

Notes

VIŠŇOVÉ RAFFAELLO GULIČKY