Vegan produktGluten Free

MARGARÍN ALSAN BIO 250G ALSAN

(1 recenzia zákazníka)

Lahodný rastlinný margarín, bez mliečnych zložiek, cholesterolu a laktózy. Výborná alternatíva masla. Je vhodný na pečenie, varenie alebo len tak na chlieb. Margarín je vyrobený bez stužených tukov. Obsah tuku 80%. Nemecký výrobok.

Margarín Alsan chutí ako maslo a má aj podobnú konzistenciu, no na rozdiel od tradičného masla, je Alsan vhodný aj pre ľudí trpiacich neznášanlivosťou laktózy.

ZLOŽENIE

Palmový tuk, kokosový tuk, repkový olej, slnečnicový lecitín, voda, mrkvová šťava, citrónový olej. V bio kvalite z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

NUTRIČNÉ HODNTOTY NA 100 G

Energia 2960kJ/720kcal
Tuky 80g z toho nasýtené mastné kyseliny 40g, mononenasýtené mastné kyseliny 28 g, polynenasýtené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 0,5 g z toho cukry 0,5 g
Proteín 0,5 g
Soľ 0,5 g

SKLADOVANIE

Skladujte pri teplote 7-13°C.

KRAJINA PÔVODU

Nemecko

Pôvod

Vegan

Môže obsahovať stopy mlieka ? (preventívne značenie)

Výrobca

Supermarket alebo e-shop

,

1 recenzia k MARGARÍN ALSAN BIO 250G ALSAN

  1. Jana

    Bezkonkurenčne najchutnejší margarín na nerozoznanie od masla. Na varenie, na pečenie, či len na pečivo, jedna báseň.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Upozornenie: Na stránke bezmlieka.sk nenesieme zodpovednosť za správnosť zlozenia, nakoľko výrobca ho môže meniť. Prosím ak, ste našli zmenené označené zloženia, napíšte nám.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR

Čo znamená na balení môže obsahovať mlieko ?

Na balení potravín sa môže objaviť označenie “môže obsahovať mlieko” alebo “môže obsahovať stopy mlieka”. Toto označenie sa používa na označenie potravín, ktoré boli vyrobené na rovnakom zariadení alebo v rovnakom priestore ako potraviny obsahujúce mlieko, a preto existuje riziko kontaminácie. To znamená, že hoci daná potravina sama osebe neobsahuje mlieko, môže obsahovať stopy mlieka z iných potravín, s ktorými sa pri výrobe alebo skladovaní stretla. Toto označenie je dôležité pre ľudí trpiacich alergiou na mlieko, aby sa mohli rozhodnúť, či danú potravinu môžu konzumovať alebo nie.

Bezmlieka.sk už objavilo viacero potravín s označením “vegan”, ktoré v sebe mali mlieko, teda jeho stopy. Ak pri produkte “môže obsahovať mlieko” zacítite príznaky, môžete podať podnet.


Najčastejšie otázky